TEAM & Pavol Habera

2. ledna 2009 v 9:34 |  Hudební skupiny
Team

Team je slovenská pop-rocková skupina existující od začátku 80. let 20. století. Popularity dosáhla až s příchodem zpěváka Pavola Habery v roce 1988, téměř do poloviny 90. let zastiňovala i dnes již legendární Elán. Jistě nejznámější písní je Reklama na ticho.

Členové
Pavol Habera
Dušan Antalík
Milan Dočekal
Ivan Válek
Ivan Marček
Juraj Tatár

Pal'o vystupuje také jako sólový umělec i skladatel píšící pro jiné interprety.
Diskografie

Řadová alba
Team (OPUS, 1988)
Team 2 - Prichytený pri živote (OPUS, 1989)
Team 3 (OPUS & Tommü Records, 1990)
Team 4 (Tommü Records, 1991)
Team 5 (Tommü Records, 1993)
Team 6 - Voľná zóna (ENA Production, 1996)
Team 7 - 7edem (FORZA, 2000)
Team 8 - Mám na teba chuť :-) (Universal Music, 2002)
Team - Live in Praha (Interkoncerts Praha, 2003)
Team X (Universal Music, 2004)
Team 11 (Universal Music, 2007)

Kompilace
Team - Hity (Music 42, 1994)
Best of Team (1997)
Team - Zlaté hity (Tommü Records, 2000)
Best of - Piesne o láske (2002)
Best Of 1988-2005 (2005)

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama